Eindejaars tentoonstelling Atelier Sint Lucas - december 2019

Voor de tweede keer in haar relatief korte historie wordt de eindejaars tentoonstelling van Atelier Sint Lucas (en Brugman Art) georganiseerd in Galerie Schippers en daar zijn we best trots op!

 

Het gaat namelijk erg goed met onze deelnemers. Enige studenten van dit particuliere instituut haalden zelfs de lokale en ook landelijke pers en konden hun krachten meten in het “officiële circuit”.

 

Door mee te doen aan diverse landelijke tentoonstellingen en wedstrijden werd dit meer dan eens bevestigd. Het aantal successen steeg en dit jaar is voor het atelier nu al een mijlpaal! Met 2 kunstenaars die meedoen aan het televisieprogramma Sterren op het Doek is nu ook zelfs de landelijke media gehaald. Daarnaast kunnen we inmiddels melden dat deelname aan de Nederlandse Portretprijs, de Rembrandt tentoonstelling in het Rijksmuseum en de Zomerexpo geen uitzondering meer vormen.

Portretschilder, mede-oprichter en docent Arjan van Gent is dan ook apetrots dat hij een steentje heeft mogen bijdragen aan deze successen reeks.

Van 11 november tot 15 januari kunt u met eigen ogen zien wat het atelier inmiddels heeft voortgebracht en is van meer dan 20 deelnemers (inclusief de docent zelf) het werk te bewonderen...

dan.dickhof@gmail.com semvandijk@kpnplanet.nl wpzwetsloot@yahoo.com  jille@helenenjille.nl